Spijkers met koppen 12

De werkzaamheden, die tot op heden  plaatsvinden bij de bouw van de Hooghe Hes, bestaan hoofdzakelijk uit heien. Op iedere werkdag van ’s morgens zeven tot ’s avonds half zes. Met ingang van week 31 ligt,  in verband met de bouwvakantie,  het werk tijdelijk stil.

De bouw van dit woongebouw en een daaraan gekoppelde winkelruimte maken deel uit van een project, waar onze nieuwe Open Hof bij hoort.

 

De bouwcommissie heeft een perfecte afspraak gemaakt met betrekking tot het heien tijdens uitvaartdiensten. Dat is reeds twee maal nodig geweest. Donderdag 23 juli werd na het stilleggen van de hei-installatie beton gestort op de onderheide plaats waar een grote werkkraan geplaatst gaat worden. Zie deze foto en hieronder.

Waar komt nu de nieuwe kerk precies te staan?

Als u op de parkeerplaats staat, dan ziet u, dat er op de kerk , bij de vast vuilnisbak een bordje bevestigd is met de tekst “opzoomer mee 1998"

Ongeveer tegenover dit bordje komt de ingang van de nieuwe kerk. 

Op verzoek: De twee impressies geven de kerkzaal weer, waarbij u zich moet voorstellen dat het orgel en orgelbank op dezelfde hoogte komen als het liturgisch centrum.

 

Klik hier voor de vorige afleveringen van spijkers met koppen